Wie zijn wij?

Pets Place is een organisatie met zo’n 180 dierenwinkels in Nederland. Onze grote naamsbekendheid, onze uniforme winkelformule en ons uitgebreide assortiment hebben mede bijgedragen aan het feit dat wij dé autoriteit op het gebied van huisdierbenodigdheden zijn.
Onze missie; “bij Pets Place staan dieren en dierenvrienden echt op nummer 1. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt. Gegarandeerd tegen de scherpste prijs, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen”.
Deze missie kunnen wij borgen door het feit dat wij een sterke winkelformule combineren met lokaal ondernemerschap.

(Huis)dieren nemen in onze samenleving een steeds belangrijker positie in. Pets Place heeft de afgelopen 25 jaar veel kennis en ervaring opgedaan en kan zodoende voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van de consument. Wanneer u gaat ondernemen in een dierenwinkel van Pets Place begeeft u zich in een interessante en enerverende wereld waarbinnen ook emotie een belangrijke rol speelt. Huisdieren maken immers deel uit van de familie! Op ons hoofdkantoor in Ede staat een professionele organisatie die continue verder bouwt wordt aan één gemeenschappelijk doel; het succes van de Pets Place formule verder uitbreiden. Dát is Pets Place. Een groeiend en innovatief bedrijf, waar heel veel mensen met plezier werken en ondernemen.

Franchisenemers bij Pets Place hebben veel mogelijkheden. Algemeen kan gesteld worden, dat zij in staat zijn om met behulp van de voordelen van een franchiseorganisatie een beter rendement te behalen, met een geringere inspanning dan in een vergelijkbare situatie als zelfstandig ondernemer. De kracht blijft daarbij wel het lokale ondernemerschap binnen de door de formule gestelde randvoorwaarden. Deze randvoorwaarden zijn binnen de Pets Place formule duidelijk vastgesteld. Op bijvoorbeeld het gebied van assortiment, prijs, routing en uitstraling is de formule bepalend. Een franchisenemer heeft door deze vorm van zogenaamde “hard franchise” alle ruimte om zijn of haar aandacht volledig te richten op commercie en verkoop.

Ondernemen met Pets Place …… iets voor u?