U staat er niet alleen voor

Zoals eerder aangegeven is franchise samenwerking. Die samenwerking binnen onze hard franchise formule betekent rechten en plichten voor beide partijen. Vanuit de Pets Place organisatie is derhalve alles geregeld om uw ondernemerschap tot een succes te maken. Dat de “markt”, de consument en de economie constant in beweging zijn, betekent dat een winkel altijd moet kunnen inspelen op de actuele situatie. Ook hier zorgt Pets Place voor (flexibele) ondersteuning. Voordat een franchisenemer daadwerkelijk de deuren van zijn of haar Pets Place winkel opent, is er een goed en gedegen opleidingstraject gevolgd.
Bent u eenmaal begonnen, dan zult u ervaren hoe prettig u kunt werken met de steun en begeleiding van de diverse afdelingen op het hoofdkantoor. Tevens wordt u op het gebied van commercie en financiën begeleid door een regiomanager, waarmee u samen o.a. de jaarplannen  evalueert. Op assortimentsniveau beschikt Pets Place over retailadviseurs die u op de winkelvloer met raad en daad bijstaan. U heeft als franchisenemer ook de mogelijkheid actief een bijdrage te leveren aan het beleid. Zo kennen wij de assortimentscommissie en het key-user overleg waarbinnen we met franchisenemers vanuit hoofdkantoor praten over ontwikkelingen in de markt en wensen binnen de winkels ten aanzien van assortiment en automatisering. Dat is samenwerken binnen franchise!
Ook kent Pets Place de zogenaamde franchisecommissie waarin (gekozen) franchisenemers de overige leden vertegenwoordigen en mee  kunnen praten over o.a. het beleid en actuele ontwikkelingen. Omdat Pets Place altijd in beweging is, worden er regelmatig diverse praktijkgerichte cursussen georganiseerd. Tevens heeft Pets Place een eigen Academy die iedere nieuwe franchisenemer zal doorlopen. Kortom; U staat er niet alleen voor….

Franchising; het mes snijdt aan 2 kanten…..
Niet iedereen kan franchisenemer bij Pets Place worden. Er dienen gezamenlijk bewuste, weldoordachte keuzes gemaakt te worden op het gebied van kennis, competenties en persoonlijkheid. Samen met u wordt er een selectietraject doorlopen om vast te stellen of er op persoonlijk en financieel gebied reële en voldoende mogelijkheden zijn om een eigen winkel te kunnen starten. Naast de bovengenoemde aspecten speelt ook loyaliteit een zeer belangrijke rol. Wie kiest voor ondernemen bij Pets Place, kiest voor een langdurige overeenkomst. Een overeenkomst waarbij u meelift op het succes van een formule die zich reeds heeft bewezen. Pets Place biedt u de mogelijkheid om op een vakkundige en professionele manier zelfstandig ondernemer te worden binnen de spelregels van franchising. De kaders voor wat betreft de bedrijfsvoering staan vast, waardoor u zich maximaal kunt richten op dat waar u goed in bent; het verkopen aan uw klant. Een accurate en doortastende begeleiding zorgt ervoor dat u samen met de organisatie een maximaal rendement behaald.

Franchising; het mes snijdt aan 2 kanten …..

En ….. bent u al enthousiast?

Is uw enthousiasme opgelaaid na het lezen van deze eerste informatie en denkt u klaar te zijn voor het ondernemerschap? Bent u resultaatgericht, een doorzetter en kunt u goed plannen en organiseren? Beschikt u ook over voldoende eigen vermogen om de stap om ondernemer te worden ook financieel te kunnen dragen?

Dan wordt het misschien tijd om eens nader kennis te maken. Gaat u dan naar “aanmeldformulier” en vul alle relevante gegevens in. Wellicht wordt u uitgenodigd voor een eerste, oriënterend geprek!